top of page

FLX verrast de laatstejaars met een DRIVE IN Proclamatie!


Toen België in lockdown ging (en dus ook de scholen), was de eerste vraag die door de leerlingen werd gesteld ''En onze proclamatie dan?'' Dit schooljaar studeert de allerlaatste lichting officieel af aan Atheneum Leopoldsburg, want zoals iedereen weet, heten we in september ook op papier officieel 'Campus FLX Secundair Onderwijs' en maken we een nieuwe start. Het Basisonderwijs maakte in de loop van het huidige schooljaar al de overstap naar de nieuwe naam en voor de leerlingen van het zesde leerjaar zal het dus de allereerste generatie zijn die 'afstudeert' en de grote sprong zal maken naar het Secundair Onderwijs.

We waren er al een tijdje achter de schermen mee bezig, maar nu mogen we het eindelijk van de daken schreeuwen: op donderdag 25 juni wuiven we onze afgestudeerde leerlingen uit.

De coronacrisis maakt het er voor ons helaas niet makkelijker op. De regels voor scholen zijn immers erg streng. Out of the box denken is voor ons uiteraard geen probleem, dus willen we de proclamatie nét zo feestelijk aanpakken als anders.

Daarom organiseren we op het sportveld naast de school een echte DRIVE IN PROCLAMATIE! Geen mensen die thuis moeten blijven, geen onnodige veiligheidsrisico's. Iedereen blijft in zijn zelfgekozen, veilige bubbel.

Twee reuzescreens zullen voor het beeld zorgen, het geluid wordt afgespeeld via jouw eigen autoradio. Wat er op het podium zal gebeuren, blijft natuurlijk nog even geheim. Het hele evenement zal ook live gestreamd worden, zodat ook mensen die wat verder wonen of bijvoorbeeld in een woonzorgcentrum of ziekenhuis verblijven zullen kunnen meegenieten.

Wij hopen er samen met onze leerlingen een fijne, veilige avond van te maken en willen al onze leerlingen een onvergetelijk moment bezorgen vol flexibiliteit, connectiviteit en vooral verwondering.

139 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page