top of page

do 25 jun

|

Sportveld FLX, Atheneumstraat

Proclamatie FLX Basisonderwijs

Onze leerlingen van het zesde leerjaar laten vertrekken uit het Basisonderwijs zonder een gepast afscheid? Geen haar op ons hoofd die daaraan denkt!

Sorry! Je kan helaas niet meer deelnemen aan ons evenement. De inschrijvingen zijn gesloten.
Andere evenementen bekijken
Proclamatie FLX Basisonderwijs
Proclamatie FLX Basisonderwijs

Tijd en locatie

25 jun 2020, 18:30 – 19:30

Sportveld FLX, Atheneumstraat, Atheneumstraat, Leopoldsburg, België

Gasten

Over het evenement

Binnenkort maken de leerlingen van het zesde leerjaar de grote sprong naar het Secundair Onderwijs. Dit willen wij natuurlijk op gepaste, maar wel veilige manier vieren. We organiseren daarom een DRIVE IN Proclamatie. 

Iedereen kan de feestelijkheden op een groot scherm en een live podium meevolgen vanuit de eigen auto en via de eigen autoradio. 

Je getuigschrift ontvang je bij het naar buiten rijden. Zo hoef je niet uit te stappen als je dat niet wil, en kan je in je eigen veilige bubbel blijven. Hapjes en drankjes mogen we helaas niet aanbieden, maar voel je vrij om zelf iets mee te brengen en een feestje in je auto te bouwen. Wij doen al de rest. 

Heb je geen auto? Geen probleem! Neem dan even contact met ons op via info@campusflx.be of bel ons even op 011/341149.

Kan je op het laatste moment toch niet komen? Ook dat is geen probleem. We vragen je enkel om ons even te laten weten dat je niet komt, zodat we niet nodeloos hoeven te wachten. 

Wil je nadien meteen inschrijven in FLX Secundair Onderwijs? Ook dat is mogelijk! We bezorgen je die dag alle info om een vlotte start te kunnen maken! Want connectiviteit, flexibiliteit en verwondering, daar gaan we samen voor! Nu bewust de focus op later... 

Registreer hieronder PER AUTO (en dus NIET per persoon!) 1 ticket en klik even op "uitchecken". Vul je gegevens nog even in. Ziezo, je bent klaar. 3 dagen vooraf krijg je van ons nog een herinneringsmailtje. 

We vinden het alvast geweldig dat jij met ons mee komt vieren!

P.S. Heb je geen auto? Duid dan evenveel tickets aan als het aantal personen dat aanwezig zal zijn. Zo weten wij precies hoeveel zitplaatsen we moeten voorzien. Opgelet: deze zijn niét overdekt! 

Tickets

  • TOEGANG DRIVE IN PROCLAMATIE

    Jouw plekje voor onze DRIVE IN Proclamatie van het zesde leerjaar van FLX Basisonderwijs is alvast gereserveerd.

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page