top of page

di 20 sep

|

Leopoldsburg

Multiplier Event Erasmus+ Don't Drop me Out : Project tegen schooluitval

Gedurende de afgelopen schooljaren heeft de werkgroep internationalisering deelgenomen aan het Erasmus+ project 'Don't Drop Me Out'. Dit project focust zich op de problematiek rond schooluitval en vroegtijdige schoolverlaters. We presenteren graag de resultaten aan het grote publiek.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Multiplier Event Erasmus+ Don't Drop me Out : Project tegen schooluitval
Multiplier Event Erasmus+ Don't Drop me Out : Project tegen schooluitval

Tijd en locatie

20 sep 2022, 19:00

Leopoldsburg, Kastanjedreef 1, 3970 Leopoldsburg, België

Over het evenement

Gedurende de afgelopen schooljaren heeft de werkgroep internationalisering deelgenomen aan het Erasmus+ project 'Don't Drop Me Out'. Dit project focust zich op de problematiek rond schooluitval en vroegtijdige schoolverlaters.

Na enkele jaren van onderzoek en het uitwerken van materiaal rond dit thema, is het tijd om onze resultaten en ervaringen bekend te maken aan het grote publiek. Daarom nodigen we jullie graag uit op de voorstelling hiervan. Dit zal doorgaan op dinsdag 20 september in het Culturele Centrum van Leopoldsburg.

Programma:

  • start voorstelling: 19u (deuren open vanaf 18u30 + welkomstdrankje)
  • geschatte duur voorstelling: 1u - 1,5u
  • na de voorstelling: receptie met een hapje en een drankje + netwerking

Om een zo'n groot mogelijk bereik te krijgen, is het ook van belang dat er deelnemers zijn die niet meteen aan onze school gerelateerd zijn. Breng dus zeker je partner en/of vrienden/kennissen/familieleden of andere geïnteresseerden mee!

Heb je interesse en wil je graag komen, schrijf je dan zeker in. Dat kan via deze link: https://forms.gle/XETTLcEdPccBEE7t6

Alvast erg bedankt voor jullie interesse en hopelijk zien we jullie massaal op dinsdag 20 september. We verzekeren jullie een leuke en leerrijke avond!

Deel dit evenement

bottom of page